Tarta foietaj

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2012 | 7412 vizualizari

 

a fost pregatita ca mic dejun.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet foietaj
  • 2 linguri pasta de tomate
  • cascaval feliat (3 felii)
  • 1/2 pachet miez de lapte (Delaco)
  • cca. 100 gr. cascaval ras
  • ierburi de Provence
  • masline verzi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta foietaj:

Am decupat foietajul dupa forma tavii.

L-am potrivit in tava, am uns intreaga suprafata cu bulion, am asezat bucatile de cascaval feliat,maslinele verzi, apoi cascavalul ras, la final am decorat cu miez de lapte si deasupra am "aruncat" resturile de aluat ramase de la decupatul dupa forma rotunda a tavii.Am condimentat cu ierburi de Provence si am dat tava la cuptorul preincalzit, la foc potrivit pana s-a rumenit.

A fost delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

05.11.2012, 13:28

super

scortisoara 1

05.11.2012, 20:43

pfuai asa mic dejun tot sa mai ai!

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 10:54

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort Delaco cu leurda